Uusimmat kuvat

650,00 "Entiset ovat kadonneet"
650,00 "Testa Rossa II"
580,00 "Komiat pärjää aina" 2024
450,- "Huomisen haaveet" 2024 öljyvärimaalaus tupasvillat
650,00 " A moment A stillness" Öljyvärimaalaus palettiveitsellä 120X100cm

Yhteystiedot

TAIDE JA KEHYSPAJA ALANKO OY
Saviontie 79
KERAVA 04260
Savion juna-aseman länsipuolella.
Puh 040 - 120 3000, 040 - 778 0691
info@kehyspaja.net

Palveluksessanne:
ma-pe 10-18, la 10-14.
käteinen, pankkikortti, Visa, Visa electron, Mastercard

TERVETULOA !

Satunnaisia kuvia maalauksista

MYYTY
MYYTY

Ei ole lainkaan samantekevää, kuinka ripustat taulusi seinälle. Tietenkin sinä itse päätät kuinka sommittelet ja asettelet erilaiset taulut/teokset seinillesi, mutta pienellä suunnittelulla voit vaikutaa merkittävästi siihen kuinka hyvin tai huonosti ne seinältäsi erottuvat.

kehysten-ripustus-esim-3.jpg
Tässä kuvassa on sommiteltu varsin erilaisia ja kokoisia tauluja tiiviiksi yhdeksi kokonaisuudeksi.

Vaikka tauluja on suhteellisen paljon, on sommitelma rauhallinen ja heijastaa talon isäntäväen mieltymystä taiteeseen.
Tauluja on miellyttävä katsella seinältä, vaikka kokonaisuus saattaakin olla hieman luettelomainen.
       ________________________


kehysten-ripustus-esim-1.jpgSaman asunnon olohuoneessa on rakennettu mielenkiintoinen taulusommitelma pienistä tauluista joissa on paksut ja tummat kehykset.

Tämäkin esimerkki murentaa käsityksen siitä, että tauluja tulisi ripustaa ainoastaan harvakseltaan seinille.
Rajoja voidaan ja niitä tulisikin rikkoa joskus aivan tietoisesti.
       _________________________

Oleellista ripustuksia suunniteltaessa on, että taulujen sijoittelussa on jonkinlainen "punainen lanka". Mikä se on... no jossain tapauksessa se on kehystettyjen kuvien yläreunat samassa tasossa, tai miksei vaikka alareunat samassa linjassa. joskus voi olla "se" paras vaihtoehto rakentaa kehyksistä pyramiidimaisia sommitelmia suuntaan tai toiseen, pienet ylös tai päinvastoin, jälleen... sinä päätät!

Monasti voi olla tietysti vaikeaa itse päättää, mitä ja mihin. Tai ehkä pora, vasara ja taulukoukut ei pysy luontevasti kädessä. Tällöin voit tietysti turvautua ammattilaisen apuun ja kutsua asiantuntijan suunnittelemaan taulujen ripustukset juuri kotisi olosuhteisiin sopiviksi.

Olemme mielellämme käytettävinäsi kaikkiin taulujen ja galleriakiskojen kiinnityksiin liittyvissä asioissa. Eikä se ole edes kovin kallista, etenkin kun voit vähentää työn osuudet kotitalousvähennyksessä omassa verotuksessasi. Kysy tarjousta!!

kehysten-ripustus-esim-2.jpg

Erittäin käytännöllinen ja seinäystävällinen taulujen ripustusjärjestelmä

Taulujen ripustusjärjestelmä on ollut jo vuosia tarjolla ns. rautakaupoissa useissa maissa Euroopassa tehtävänään luoda tyyliä ja persoonallisuutta olohuoneisiin ja kokous-saleihin. Alunperin järjestelmä on kehittynyt taidegallerioiden, museoiden ja taidekehystämöiden tarpeista. Niiden korkeat vaatimukset ripustusjärjestelmän luotettavuudesta ja toiminnallisuudesta johtivat systeemin luomiseen.

Arti tec on yhdistänyt nämä toiminnat ammattimaiseksi valikoimaksi. Tämä moderni systeemi sopii kaikkiin sisätiloihin tarjoten gallerioiden vaatimaa korkeaa laatua ja tyylikkyyttä sisustukseen

artiteq-logo.jpg

Valmistajan kotisivuille

Nämä laadukkaat galleriakisko ripustustarvikkeet saat nyt myös meiltä, joko valmiiksi asennettuna tai tee se itse periaaatteella. Kysy hintoja ja pyydä tarjous!

KLIKKAA TÄSTÄ ASENNUSOHJE  PDF TIEDOSTO AUKI

 

artiteq-prosari-1-copy.jpg